Hvordan kan jeg oprette en Clue-konto?

Følg disse trin for at oprette en Clue-konto:

1. Download Clue-appen på din enhed fra Apple App Store eller Android Play Store.
  2. Åbn din Clue-app.
  3. Klik på 'Gå i gang.’
  4. Besvar et par spørgsmål for at gå i gang med at tilpasse appen til dine behov.
  5. Tilmeld dig med din e-mail, Apple-, Facebook- eller Google-konto.
  6. Fortsæt med at konfigurere appen, indtil du ser cyklusoversigten eller startskærmen (afhængigt af dit mode).
  7. Tjek derefter e-mailadressen, som er tilknyttet din nye Clue-konto. Du burde have modtaget en verificeringse-mail fra Clue.
  8. Følg trinnene i e-mailen for at verificere din Clue-konto.
  9. Gå tilbage til Clue-appen.
  10. Du er nu klar til at begynde at tracke i Clue.

Find ud af, hvordan du tracker din menstruation og andre cyklusrelaterede oplevelser her.