Jeg oprettede min konto ved hjælp af et Apple-login og vil gerne ændre mine oplysninger. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du bruger funktionerne Log ind med Apple eller Skjul min e-mail, har du muligvis oprettet din Clue-konto ved hjælp af en Apple-maskeret e-mailadresse. Disse e-mailadresser slutter med @privaterelay.appleid.com eller @icloud.com.

For at ændre din e-mailadresse eller oprette din egen specifikke adgangskode til din Clue-konto, skal du nulstille dine oplysninger. Følg disse trin:

1. Sådan finder du din maskerede e-mailadresse: Åbn din Clue-app > Gå til menuen Mere ('●●●' i øverste højre hjørne af din cyklusoversigt > Klik på din profil > Du vil derefter se adressen under 'E-mail'.
  2. Du skal du oprette din adgangskode. Åbn dette link: https://helloclue.com/forgot-password
  3. Indtast din maskerede e-mailadresse, og klik på 'Send.'
  4. Åbn nulstillingen af adgangskoden i den e-mail, der netop er blevet sendt til din indbakke. Husk at gøre dette på den enhed, hvor du har downloadet Clue-appen.
  5. Klik på 'Nulstil din adgangskode.’
  6. Vælg en ny adgangskode, og klik på ‘Indsend.‘

Genstart din Clue-app, og følg derefter trinene beskrevet her for at ændre din e-mailadresse. Bekræft ændringen ved at indtaste din nye adgangskode.