Hvordan kan jeg oprette en Clue-konto?

Man kan oprette en Clue-konto på to måder. Du kan downloade Clue-appen fra din enheds app store, eller du kan gå til Clues hjemmeside for at oprette en konto. Det er gratis at oprette en Clue-konto.

Følg disse trin for at oprette en Clue-konto i appen:

1. Download Clue-appen på din enhed fra Apple App Store eller Android Play Store.
  2. Åbn Clue-appen.
  3. Klik på 'Gå i gang.’
  4. Besvar et par spørgsmål for at tilpasse appen til dine behov.
  5. Opret en konto med din e-mailadresse eller din Apple-, Facebook- eller Google-konto.
  6. Fortsæt med at konfigurere appen, indtil du ser cyklusoversigten eller startskærmen (afhængigt af det mode, du vælger).
  7. Hvis du opretter kontoen med din e-mail, skal du tjekke e-mailadressen, som er tilknyttet din nye Clue-konto. Du burde have modtaget en verificeringse-mail fra Clue. Følg trinene i e-mailen for at verificere din Clue-konto, og vend derefter tilbage til Clue-appen.
  8. Du er nu klar til at begynde at tracke med Clue.

Følg disse trin for at oprette en konto på Clues hjemmeside

1. Gå til helloclue.com.
  2. Klik på ‘Min konto‘ i øverste højre hjørne.
  3. Opret en konto med din e-mailadresse, og vælg din adgangskode.
  4. Klik på ‘Opret konto.‘
  5. Din Clue-konto er nu oprettet. Afslutningsvis skal du tjekke den e-mailaddresse, som er knyttet til din konto. Du burde have modtaget en verificeringse-mail fra Clue.
  6. Følg trinnene i e-mailen for at verificere din Clue-konto.
  7. Download nu Clue-appen fra din enheds app store, og log ind med dine nye kontooplysninger.
  8. Du er nu klar til at begynde at tracke med Clue.

Find ud af, hvordan du tracker din menstruation og andre cyklusrelaterede oplevelser her.