Hvordan sletter jeg min Clue-konto?

Hvis du gerne vil slette din Clue-konto, kan du gøre dette direkte gennem Clue-appen. Når du har slettet din konto, vil du ikke kunne genaktivere den eller få dine trackede sundhedsdata tilbage.

Følg disse trin for at slette din konto:

1. Åbn din Clue-app.
  2. til menuen Mere, ‘●●●’ i øverste højre hjørne af din cyklusoversigt.
  3. Klik på ‘Support.’
  4. Klik på ‘Konto & Data.’
  5. Scroll ned, og klik på 'Hvordan kan jeg slette min konto?'
  6. Indtast din adgangskode, og klik på ’Slet konto.’

Hvis du har problemer med at slette din konto, kan du kontakte os via trust@helloclue.com.