Hvordan kan jeg annullere mit abonnement?

Følg instruktionerne for din enhed for at annullere dit Clue Plus-abonnement:

For iOS

På grund af Apples servicevilkår kan Clue ikke hjælpe med annulleringer. Du skal annullere dit abonnement direkte gennem deres tjeneste. For at gøre det skal du følge disse trin:

1. Åbn Indstillinger.
  2. Klik på dit Apple-ID øverst på siden.
  3. Klik på ‘Abonnementer.’
  4. Vælg Clue i listen over dine aktive abonnementer.
  5. Klik på ‘Annullér abonnement.‘
  6. Klik på ‘Bekræft‘ for at afslutte dit Clue Plus-abonnement.

Google Play Store (Android)

Følg disse trin for at annullere dit abonnement direkte med Google Play Store:

1. Åbn Google Play Store.
  2. Klik på din profil i øverste højre hjørne.
  3. Klik på ‘Betalinger & abonnementer’
  4. Vælg Clue i listen over dine aktive abonnementer.
  5. Klik på ‘Annullér abonnement.‘

Hvis du har problemer med at annullere direkte med Play Store, kan du også kontakte Clue for at annullere dit abonnement. Følg disse trin for at annullere:

1. Åbn din Clue-app.
  2. Gå til Menuen Mere i øverste højre hjørne af Cyklusoversigten.
  3. Klik på ‘Support.’
  4. Klik på ’Clue Plus.’
  5. Klik på ’Kontakt os’ i bunden af siden.
  6. Udfyld formularen. Fortæl venligst, hvorfor du annullerer, og oplys dit Clue Plus-transaktions-id. Du finder id'et i din købsbekræftelsesmail fra Play Store eller i fanen "Anden købsaktivitet" på payments.google.com.
  7. Vi kontakter dig angående din annullering af abonnementet.

Hvis du annullerer dit abonnement, skal du huske, at du stadig vil have adgang til alle Clue Plus-funktioner og -modes, indtil abonnementet udløber. Hvis du f.eks. annullerer et årligt abonnement tre måneder efter, at du har tegnet abonnement, kan du stadig bruge Clue Plus i de resterende ni måneder.