Jeg har glemt min adgangskode. Hvordan kan jeg nulstille den?

Du kan nemt nulstille din adgangskode ved at klikke på "Konto" > “Log ind” > “Glemt din adgangskode?”. Indtast din e-mailadresse, og klik på "nulstil kodeord."

Klik på linket i e-mailen fra den telefon, hvor Clue er installeret. Det vil bringe dig til appen, hvor du kan vælge en ny adgangskode.

Hvis du allerede er logget ind på din konto, men stadig har brug for at nulstille din adgangskode, kan du skrive til os via Support > Konto&Data> “Kontakt os,” så sender vi dig en e-mail med et link, hvor du kan nulstille adgangskoden.