Jeg kan ikke slette min konto. Hvad kan jeg gøre?

Du kan have problemer med at slette din konto, hvis du oprettede din Clue-konto via dine Apple-, Google- eller Facebook-oplysninger. Det skyldes, at du ikke valgte din egen specifikke adgangskode, da du oprettede din Clue-konto. Du skal bruge en adgangskode til at slette din konto.

Følg disse trin for at oprette en Clue-adgangskode:

1. Åbn dette link: https://helloclue.com/forgot-password
  2. Indtast e-mailadressen, som er knyttet til din Clue-konto, og klik på ‘Send.’
  3. Åbn den e-mail til nulstilling af adgangskode, du lige har fået tilsendt. Husk at gøre dette på den enhed, hvor du har Clue-appen.
  4. Klik på 'Nulstil din adgangskode.’
  5. Vælg en adgangskode, og klik på ‘Indsend.‘
  6. Åbn nu din Clue-app.
  7. Følg derefter trinene beskrevet her for at slette din konto.

Hvis du stadig har problemer med at slette din konto, kan du kontakte os via trust@helloclue.com.