Чи втрачу я свої дані, якщо перейду з Clue Відстеження менструації на Clue Відстеження?

Ні, ти не втратиш жодних даних, якщо перейдеш із Clue Відстеження менструації в режим Clue Відстеження або навпаки. Раніше відстежені дані й надалі відображатимуться в перегляді календаря. Щоб змінити режим, просто перейди до меню «Більше», торкнися «Режим», вибери «Відстеження без менструації», а потім торкнися «Змінити режим». 

------

Хочеш дізнатися більше про Clue? Підписуйся на нас у соціальних мережах:
Instagram, TikTok та LinkedIn

Чи була ця стаття корисною?
0 з 0 вважають статтю корисною
Маєте ще запитання? Надіслати запит
На базі технології Zendesk