Clue Connect — це функція, яка дає змогу безпечно й легко ділитися інформацією про свій цикл із людиною, якій ти довіряєш. Це чудовий спосіб для партнерів, друзів, братів і сестер та членів родини краще розуміти й підтримувати одне одного.
Коли ти ділишся своїм циклом, контакт (людина, з якою ти вирішив(-ла) ним поділитися) бачитиме основні фази твого циклу, зокрема дні менструації, фертильні дні, овуляцію та ПМС. Ця інформація відображається у Перегляді календаря. Контакт не зможе бачити інші симптоми чи переживання, які ти відстежуєш у Clue, наприклад настрій, рівень енергії або біль.
Наразі Clue Connect недоступний у режимі Clue Вагітність. Також не можна одночасно ділитися своїм циклом і переглядати цикл іншої людини, тому двосторонній обмін циклами наразі недоступний.
Зараз можливість ділитися своїм циклом через Clue Connect доступна лише в Clue Plus (за передплатою Clue). Якщо ж ти хочеш лише переглядати цикл іншої людини, це доступно в безкоштовній версії застосунку Clue. Щоб скористатися цією функцією, і той, хто ділиться циклом, і його контакт повинні мати обліковий запис Clue.
Щоб почати ділитися своїм циклом з іншою людиною, виконай такі кроки:
- Відкрий застосунок Clue.
- Перейди до Меню «Більше», натиснувши значок “=” у верхньому правому куті Перегляду циклу.
- Натисни «Clue Connect».
- Познач прапорець «Я погоджуюся надавати дані про цикл своїм контактам у Clue Connect.», щоб підтвердити свою згоду на надання даних іншій людині.
- Натисни «Скопіювати код запрошення». Якщо в тебе ще немає Clue Plus, оформи передплату зараз.
- Код запрошення буде скопійовано до буфера обміну.
- Надішли цей код запрошення людині, з якою хочеш поділитися своїм циклом.
-
Щоб перевірити, чи підключення успішно встановлено, переглянь його статус. Для цього відкрий Меню «Більше» > натисни «Clue Connect» > і перевір статус.
- Якщо підключення ще не завершено, відображатиметься статус «Очікування».
- Після успішного підключення відображатиметься «Назва облікового запису: (X)» іншої людини.
Якщо ти хочеш переглянути цикл іншої людини, виконай такі кроки:
- Відкрий застосунок Clue або, якщо в тебе ще немає облікового запису, виконай ці інструкції.
- Перейди до Меню «Більше», натиснувши значок “=” у верхньому правому куті Перегляду циклу.
- Натисни «Clue Connect».
- Натисни «У мене є код».
- Введи код запрошення, яким із тобою поділилися.
- Торкнися «Підключити» або клавіші Enter на клавіатурі.
- Підключення буде успішно встановлено.
-
Щоб переглянути цикл цієї людини, натисни «Назва облікового запису: (X)». Після цього відкриється Перегляд календаря з її інформацією.
Користуючись Clue Connect, ти завжди повністю контролюєш, з ким ділишся даними про свій цикл. Ти можеш видалити контакт у будь-який момент. Ми рекомендуємо ділитися цією інформацією лише з людьми, які використовуватимуть її з повагою та доброзичливістю.
Щоб видалити контакт, виконай такі кроки:
- Відкрий застосунок Clue.
- Перейди до Меню «Більше», натиснувши значок “=” у верхньому правому куті Перегляду циклу.
- Натисни «Clue Connect».
- Натисни «Видалити контакт», написаний червоним кольором.
Людина, з якою ти з’єднався(-лася) через Clue Connect, не знає, як переглянути твій цикл? Вона може виконати такі кроки:
- Відкрий застосунок Clue.
- Перейди до Меню «Більше», натиснувши значок “=” у верхньому правому куті Перегляду циклу.
- Натисни «Clue Connect».
- Натисни ім’я людини, цикл якої хочеш переглянути.
- Ось і все!
Тепер ця людина бачитиме твій цикл у Перегляді календаря. Зверни увагу, що це не те саме, що Перегляд циклу (екран, який відкривається одразу після запуску застосунку Clue). Якщо Перегляд циклу їй не потрібен, його можна просто ігнорувати.
------
Не знайшов(-ла), що шукав(-ла)? Переглянь ці статті, щоб дізнатися більше:
Чи можна використовувати Clue Connect у режимі Clue Вагітність?
------
Хочеш дізнатися більше про Clue? Підписуйся на нас у соціальних мережах:
Instagram, TikTok та LinkedIn