Bár a Clue alkalmazásban nem tudod közvetlenül törölni a régi adataidat, a Támogatás csapata szívesen segít.
Ha tiszta lappal szeretnél újrakezdeni, és folytatni szeretnéd a nyomon követést a Clue-ban, egyszerűen vedd fel a kapcsolatot a Clue Támogatás csapatával az itt található űrlapon. A „Mi jár a fejedben?” legördülő menüben válaszd az „Szeretném törölni a régi adatokat a fiókomból” lehetőséget.
Miután elküldted az űrlapot, a Támogatás csapata felveszi veled a kapcsolatot, hogy megerősítse a kérésedet. Amint megkapjuk a megerősítésedet, töröljük a fiókod régi adatait.
Mielőtt elküldenéd ezt a kérést, javasoljuk, hogy töltsd le a korábbi adataidat arra az esetre, ha később még szükséged lenne rájuk.
Ha másolatot szeretnél kapni a Clue-adatfájlodról, kövesd az ebben a cikkben található lépéseket:
Hogyan kaphatok másolatot a Clue-ban tárolt adataimról?
Ha a Clue-fiókodat teljesen törölni szeretnéd, kövesd az itt található lépéseket:
Hogyan törölhetem a Clue-fiókomat?
------
Szeretnél többet megtudni a Clue-ról? Kövess minket a közösségi médiában:
Instagram, TikTok és LinkedIn