Hvordan kan jeg dele min cyklus med en anden person med Clue Connect?

Clue Connect er en funktion, der giver folk mulighed for at dele deres cyklusinformationer med én, de stoler på, på en enkel og sikker måde. Det er en fantastisk funktion, som lader par, venner, søskende og familie forstå og støtte hinanden bedre. 

Når nogen deler deres cyklus, vil "forbindelsen" (personen de har valgt at dele med) se personens grundlæggende cyklusfaser som menstruationsdage, frugtbare dage, ægløsning og PMS. Disse informationer vises i en simpel kalenderoversigt. Forbindelsen kan ikke se andre oplevelser, der trackes i Clue-appen, såsom humør, energi og smerter.

Clue Connect er i øjeblikket en Clue Plus-funktion. Hvis du kun ønsker at se en andens cyklus, er det tilgængeligt med den gratis udgave af appen. Både den delende person og deres forbindelser skal have en Clue-konto for at benytte funktionen.

Følg disse trin for at dele din cyklus med en anden person:

  1. Klik på prikkerne i øverste højre hjørne af skærmen "Din cyklusoversigt" for at få adgang til menuen "Mere"
  2. Gå til menuen Mere, ‘●●●’ i øverste højre hjørne af din cyklusoversigt.
  3. Klik på det grønne hjul i øverste højre hjørne
  4. Klik boksen “Jeg accepterer at dele mine cyklusdata med mine Clue Connect-forbindelser.” for at give dit samtykke til at dine data deles med en anden person.
  5. Klik på ‘Kopiér invitationskode.’ Hvis du ikke har Clue Plus, kan du tegne abonnement nu.
  6. Invitationskoden kopieres nu til dit clipboard.
  7. Send denne invitationskode til den person, du ønsker at dele din cyklus med.
  8. Tjek din forbindelsesstatus for at se, hvornår du har oprettet forbindelse. Gå til menuen Mere > Klik på ‘Clue Connect’ > og tjek statussen
    • Der står “Pending,” hvis forbindelsen ikke er oprettet endnu.
    • Der vil stå "Kontonavn: (X)" for den anden person, når der er oprettet forbindelse.

Følg disse trin, hvis du ønsker at se en anden persons cyklus:

  1. Åbn din Clue-app eller, hvis du endnu ikke har en, følg disse instruktioner.
  2. Gå til menuen Mere, ‘●●●’ i øverste højre hjørne af din cyklusoversigt.
  3. Klik på det grønne hjul i øverste højre hjørne
  4. Klik på 'Jeg har en kode.’
  5. Indtast invitationskoden, som blev delt med dig.
  6. Klik på ‘Connect.’
  7. Du er nu forbundet.
  8. Klik på "Kontonavn: (X)” for at se personens cyklus. Du vil derefter se en kalenderoversigt, som viser deres informationer.

Når du bruger Clue Connect, har du altid fuld kontrol over, hvem du deler dine cyklusdata med. Du kan når som helst fjerne din forbindelse. Vi foreslår, at du kun deler disse informationer med nogen, der vil bruge denne viden på en respektfuld og positiv måde. ​

Lige nu er Clue Connect ikke tilgængeligt for Clue Graviditet-mode, og du kan kun dele din cyklus med én person ad gangen. ​ Du kan ikke dele din cyklus og se en andens cyklus på samme tid. Vi arbejder i øjeblikket på at lave disse forbedringer og på ideen om en simpel udgave af Clue for personer, der kun ønsker at se nogens cyklus, men ikke selv tracke en. ​ Hold øje med fremtidige appopdateringer.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 4 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning
Drevet af Zendesk