Hur kan jag hantera min data?

Det är alltid du som har kontrollen över hur din data hanteras. Hur du väljer att logga, ändra och radera din data är helt upp till dig. Här kommer några användbara instruktioner:

• För att ändra tidigare registrerad hälsodata, följ stegen här.
  • För att permanent radera all din data från Clue måste du ta bort ditt Clue-konto. Följ stegen här.
  • För att få mer information om din data och hur den behandlas, följ stegen här.

Om du har några frågor får du gärna vända dig till oss på trust@helloclue.com