A kedvezménykóddal vásárolt Clue Plus-előfizetések automatikusan, teljes áron újulnak meg. A Clue Plus-előfizetésed megvásárlásakor felhasznált kedvezmény a megújításkor már nem érvényes. Ha nem szeretnéd, hogy az előfizetésed megújuljon, a megújítás dátuma előtt le kell mondanod. Az előfizetés lemondásáról itt tudhatsz meg többet.
------
Nem találtad meg, amit kerestél? A témával kapcsolatos további információkért nézd meg az alábbi cikkeket:
Mikor újul meg a webes előfizetésem?
Hogyan frissíthetem a fizetési adataimat?
Hogyan mondhatom le a webes előfizetésemet?
Hogyan kérhetek visszatérítést a webes előfizetésemért?
-----
Szeretnél többet megtudni a Clue-ról? Kövess minket a közösségi médiában:
Instagram, TikTok és LinkedIn