Όχι, δεν θα χάσεις κανένα από τα δεδομένα σου αν αλλάξεις από το Clue Καταγραφή περιόδου στη λειτουργία Clue Καταγραφή ή το αντίστροφο. Τα δεδομένα που έχεις ήδη καταγράψει θα παραμείνουν ορατά στην προβολή ημερολογίου. Για να αλλάξεις λειτουργία, απλώς πήγαινε στο μενού «Περισσότερα», πάτησε «Λειτουργία», επίλεξε «Καταγραφή χωρίς περίοδο» και πάτησε «Αλλαγή λειτουργίας».
------
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Clue; Ακολούθησέ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Instagram, TikTok και LinkedIn