Vad gör Clue för att säkra min data?

Att skydda din data ligger i hjärtat av vår verksamhet. Vi strävar efter att vara bättre än branschstandard och följer denna dataskyddspraxis:

• När du skapar ditt konto hos Clue lagras dina personuppgifter separat från din hälsodata och inställningar. Detta innebär att din hälsodata skyddas i ännu större utsträckning.
  • När du skapar ditt lösenord hos Clue lagras det med hjälp av envägskryptering med både teknikerna "hashing" och "salting". Detta innebär att ditt lösenord kombineras med slumpmässiga tecken som sedan blandas så att det blir oläsbart. Inte ens Clues anställda har åtkomst till ditt lösenord. Detta gör ditt lösenord extra skyddat.
  • Vi använder HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) när din data skickas mellan din enhet och våra Clue-servrar. Detta är en slags krypterad dataöverföring som blandar informationen som skickas så att den blir oläslig. Detta ökar säkerheten kring din dataöverföring.
  • När du blir medlem hos Clue Plus behandlas all din betalningsinformation säkert av Apples App Store eller Google Play Store. Clue lagrar aldrig din betalningsinformation vid något tillfälle.

För mer detaljer om datasäkerhet, kolla in vår Integritetspolicy.

Om du har några frågor får du gärna vända dig till oss på trust@helloclue.com