Wat doet Clue om mijn gegevens te beschermen?

Privacybescherming van je gegevens is de kern bij alles wat we doen. Daarom streven we ernaar beter te zijn dan de industrienormen en gebruiken we de volgende methoden voor gegevensbescherming:

• Bij het aanmaken van je Clue-account worden je persoonsgegevens apart opgeslagen van je gezondheidsgegevens en service-instellingen. Hierdoor zijn je gezondheidsgegevens nog beter beschermd.
  • Bij het aanmaken van je Clue-wachtwoord wordt het opgeslagen met behulp van een eenrichtingsversleuteling met zowel "hashing"- als "salting"-technieken. Dit betekent dat je wachtwoord wordt gecombineerd met een willekeurige reeks tekens en vervolgens wordt vervormd zodat het onleesbaar is. Zelfs Clue-medewerkers hebben geen toegang tot je wachtwoord. Zo ben je verzekerd van extra bescherming van je wachtwoord.
  • Als je gegevens tussen je apparaat en onze Clue-servers worden verzonden, gebruiken we het beveiligde HTTPS-protocol (Hypertext Transfer Protocol Secure). Dit is een vorm van versleutelde gegevensoverdracht, waarbij de verzonden informatie wordt vervormd zodat deze onleesbaar is. Dit verhoogt de beveiliging van je gegevensoverdracht.
  • Wanneer je je abonneert op Clue Plus, worden al je betalingsgegevens veilig verwerkt door de Apple App Store of Google Play Store. Clue slaat je betalingsgegevens op geen enkel moment op.

Voor meer informatie over gegevensbeveiliging, raadpleeg ons Privacybeleid.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via trust@helloclue.com