Jak wyłączyć uprzednio dany innemu użytkownikowi dostęp do danych cyklu?

Aby zaprzestać udostępniania danych innemu użytkownikowi:

  1. W widoku "Twój bieżący cykl" tapnij  trzy kropki w prawym górnym roku aby przejść do menu "Więcej"
  2. Tam tapnij "Clue Connect"
  3. Następnie tapnij zieloną zębatkę w prawym górnym rogu, a później "Połączenia" i "Wyświetlanie i udostępnianie". Jeśli używasz Clue Connect wyłącznie celem podglądu danych innego użytkownika, znajdziesz go w zakładce "Tylko do odczytu"
  4. Tapnij na trzy kropki obok nazwy połączenia, które chcesz rozłączyć
  5. Tapnij "Rozłącz"
  6. W oknie, które się pojawi tapnij "Rozłącz".
Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
Oparte na technologii Zendesk