Hvordan sletter jeg min Clue-konto?

Hvis du gerne vil slette din Clue-konto, kan du gøre dette direkte gennem Clue-appen. Når du har slettet din konto, vil du ikke kunne genaktivere den eller få dine trackede sundhedsdata tilbage.

Følg disse trin for at slette din konto:

  1. Åbn din Clue-app.
  2. Gå til Menuen Mere i øverste højre hjørne af Cyklusoversigten.
  3. Klik på ‘Support.’
  4. Klik på 'Kontospørgsmål (iOS) / "Konto & Data" (Android).
  5. Scroll ned, og klik på "Hvordan kan jeg slette min konto?" (fjerde fra bunden, hvis du bruger iOS / tredje fra bunden, hvis du bruger Android).
  6. Klik på teksten "slet din Clue-konto".
  7. Opret en sikkerhedskopi af dine sundhedsdata ved at klikke på 'Sikkerhedskopier mine data.'
  8. Klik på 'Fortsæt' tilbage på 'Slet konto'-skærmen.
  9. Indtast din adgangskode, og klik på ‘Slet konto permanent.'

Hvis du har flere spørgsmål om at slette din konto, kan du kontakte vores Support Team.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 4 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning
Drevet af Zendesk