Hvordan konfigurerer jeg adgangskodebeskyttelse til min Clue-app?

Hvis du gerne vil beskytte din Clue-app med adgangskode for ekstra sikkerhed, skal du følge disse trin:

1. Åbn din Clue-app.
  2. Gå til menuen Mere i øverste højre hjørne af din cyklusoversigt.
  3. Klik på 'Indstillinger.'
  4. For iOS: Klik på 'Adgangskode > 'Aktiver adgangskode.'
    For Android: Klik på 'Lås' > 'Aktiver lås' > 'Gendan.'
  5. Indtast en 4-cifret adgangskode, og indtast den derefter igen for at fuldføre opsætningen af adgangskoden.
  6. Du vil nu blive bedt om at indtaste denne adgangskode, hver gang du åbner Clue.

Du kan også til enhver tid deaktivere din adgangskode ved at følge de samme instruktioner ovenfor. Lær mere om adgangskodebeskyttelse i denne artikel og vejledende video.