Kan jeg tilføje en tidligere graviditet i Clue Pregnancy?

I øjeblikket er det ikke muligt at tilføje tidligere graviditeter i appen, når du benytter Clue Pregnancy, som er inkluderet i Clue Plus.

Du kan dog logge de cyklusser, der genereres under din graviditet (det ligner sandsynligvis en lang cyklus i Clue -appen), så de bliver ekskluderet og ikke påvirker dine cyklusgennemsnit og forudsigelser. For at gøre dette skal du følge disse tre nemme skridt.

1. Gå til Analyse > Din cyklushistorik
  2. Klik på den cyklus, du ønsker at logge
  3. Klik på "Ekskluder denne cyklus fra Clues beregninger"

Når du vender tilbage til analyseoversigten, bliver den cyklus, du ønskede at udelukke fra Clues forudsigelser, nedtonet. Det betyder, at dine cyklusforudsigelser ikke vil blive påvirket af din graviditet, som ser ud som en usædvanlig lang cyklus i Clue -appen. Du vil også se, at gennemsnittet for din cykluslængde vil blive justeret i overensstemmelse hermed. Du kan også tilføje en valgfri note om, hvorfor du ønsker at ekskludere cyklussen. Dette kan være nyttigt, når du gennemgår tidligere cyklusser, eller hvis du ønsker at dele oplysninger om din cyklus med din læge.

Se denne video for at få flere informationer (på engelsk): https://helloclue.com/articles/how-to-use-clue/how-to-exclude-a-cycle-from-clue

Du kan også tracke tidligere graviditeter ved at tilføje et personligt tag. For at gøre dette skal du følge disse tre nemme trin:

1. Gå til Trackingmuligheder > Scroll til Andre, og slå Tags til
  2. Nu vil du se Tags, når du tracker
  3. Skriv dine egne, eller vælg et fra listen

Hvis du ønsker at blive informeret, når denne funktion bliver tilgængelig i fremtiden, kan du skrive til os direkte fra appen eller via support.helloclue.com med din anmodning. Hvis du kan give os flere oplysninger om, hvordan denne funktion vil være nyttig for dig, vil det hjælpe vores produktudviklere med bedre at tilpasse appen til specifikke behov.