Jeg har ikke adgang til den e-mail, som er registreret med min Clue-konto, og jeg kan ikke huske min adgangskode. Kan jeg få adgang til min konto på en anden måde?

Vi kan desværre kun sende backupdata eller en e-mail med informationer om nulstilling af adgangskode til den e-mailadresse, Clue-kontoen er knyttet til – ikke til en anden e-mailadresse. Selvom manuel ændring af din e-mailadresse måske lyder som en simpel ting at gøre, er vi nødt til at sørge for, at vi kun deler sundhedsdata på en sikker måde med den bruger, der er autoriseret til at få adgang til dataene, hvilket vil sige kontoindehaveren. Det gør vi for at overholde GDPR og på grund af vores forpligtelse til at beskytte dine data.

Selvom vi diskuterer flere måder, hvorpå vores brugere kan få sikker adgang til deres data, kan vi i øjeblikket kun sikre sikker adgang til din konto ved at kontakte dig via den e-mail-adresse, du har angivet på din Clue-konto (som du kan ændre i appen), og ved at beskytte din konto ved at anmode om en adgangskode.

For fremtiden anbefaler vi, at du benytter Clue med en verificeret e-mail og rutinemæssigt foretager en backup. For at gøre dette skal du gå til "Mere > Backup" (for Android-enheder er det Mere > Indstillinger > Backup) og sende en backup til din e-mailadresse. På denne måde kan du sikre alle dine Clue-data.

Med en konto og backups vil dine data data være ekstra sikre for fremtiden!

Hvis du er af den opfattelse, at vores behandling af dine personoplysninger er ulovlig, eller at vi overtræder databeskyttelsesloven af andre grunde, kan du klage til den ansvarlige tilsynsmyndighed.