Jeg har ikke adgang til den e-mail, som er registreret med min Clue-konto, og jeg kan ikke huske min adgangskode. Hvordan kan jeg gendanne min konto?

I dette tilfælde er det desværre ikke muligt at gendanne kontoen. Vi kan kun sende sikkerhedskopier eller e-mails med nulstilling af adgangskode til den e-mailadresse, der er registreret på din Clue-konto.

På grund af vores forpligtelse til at beskytte dine data lader vi kun kontoindehavere få adgang til deres konto. Det gør vi i overensstemmelse med General Data Protection Regulation (GDPR).

For at sikre, at du til enhver tid kan gendanne dine Clue-data, er det en god idé rutinemæssigt at gemme en sikkerhedskopi. Ved at lave sikkerhedskopier holder du dine Clue-data sikre, og du vil kunne få adgang til dem, hvis du nogensinde opretter en ny konto. Tjek instruktionerne, inden du foretager en sikkerhedskopi, her.

Hvis du har flere spørgsmål om gendannelse af din konto, er du velkommen til at kontakte vores Support Team.