Hvordan kan jeg ændre min e-mailadresse i Clue?

Du kan ændre din e-mailadresse ved at gå til din profil i appen. Følg disse trin:

1. Åbn din Clue-app.
  2. Gå til Mere-menuen i øverste højre hjørne af Cyklusoversigten.
  3. Klik på din profil øverst i menuen.
  4. Klik på 'E-mail.'
  5. Vælg en ny e-mailadresse.
  6. Bekræft ændringen med din adgangskode til kontoen.
  • Hvis du ikke har bekræftet din konto endnu, vil denne opdatering ikke blive afspejlet i appen, før du bekræfter den nye e-mail.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du nulstille det ved at følge disse trin.

Hvis du ikke kan modtage en e-mail med nulstilling af adgangskoden, kan du stadig flytte dine Clue-data til en ny konto, der bruger en anden e-mailadresse. Dette fungerer kun, hvis du stadig er logget ind på din nuværende Clue-konto. For at gøre det skal du følge disse trin:

1. Først skal du gemme en sikkerhedskopi af dine Clue-data.
  2. Gå til ’Mere’-menuen i øverste højre hjørne af Cyklusoversigten.
  3. Klik på din profil øverst i menuen.
  4. Klik på 'Log ud.'
  5. Registrér en ny konto med den nye e-mailadresse.
  6. Importér dine Clue-data ved at følge trinnene her.

Hvis du ved et uheld indtastede en forkert e-mailadresse, da du oprettede din konto og skal rette det eller har andre spørgsmål, må du endelig kontakte vores Support Team.