Hvordan kan jeg ændre min e-mailadresse i Clue?

Hvis du vil ændre din e-mailadresse, anbefaler vi, at du af sikkerhedsmæssige årsager først foretager en backup af dine data. Backup-muligheden finder du i appmenuen (i øverste højre hjørne) på iOS-enheder og under Indstillinger (som du finder i appmenuen) for Android-enheder.

Hvis du har en verificeret konto og blot ønsker at ændre din e-mailadresse:

1. Åben menuen i øverste højre hjørne
  2. Klik på din profil øverst i menuen
  3. Klik på din e-mailadresse for at ændre den
  4. Bekræft ændringen ved at indtaste din adgangskode

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du nulstille den ved at følge fremgangsmåden beskrevet i denne artikel.

Hvis du lavede en tastefejl, da du indtastede din e-mailadresse, og skal ændre den til den rigtige, bedes du kontakte os herfra, så vi kan bekræfte den forkert indtastede konto for dig. Derefter kan du følge fremgangsmåden beskrevet ovenfor.

Hvis du ikke kan modtage en e-mail med informationer om nulstilling af adgangskode, fordi den e-mailadresse, du brugte, ikke længere er aktiv (forudsat at du stadig er logget på din Clue-konto):

1. Sørg for at du har en backup af dine data som anbefalet ovenfor
  2. Log ud af din nuværende konto (den, du har glemt adgangskoden til)
  3. Registrér en ny konto med den nye e-mailadresse
  4. Find backup-filen på din telefon, og klik på den. Vælg derefter Clue for at åbne filen. Dette vil importere alle dine data ind på en ny konto.

I andre tilfælde, som ikke er beskrevet her, bedes du kontakte os.