Hvorfor skal jeg oprette en Clue-konto?

Du skal oprette en konto for at benytte Clue. Din konto er et sikkert sted, hvor alle dine sundhedsdata er gemt. Hvis du mister din enhed eller skifter enhed, kan du bruge din konto til at gemme dine sikkerhedskopierede data. Du vil også blive bedt om at oprette en adgangskode til din konto, så kun du kan få adgang til den.

Beskyttelse af dine personoplysinger og sikring af dine følsomme sundhedsdata er kernen i alt, hvad vi gør. Tjek vores Privatlivspolitik for at få flere oplysninger.

Find ud af, hvordan du opretter en Clue-konto her.