Hvorfor kan jeg ikke bruge Clue uden en konto?

Du skal oprette en konto for at bruge Clue. Når du har en konto, er dine data altid sikre, og vi gemmer dem, så du kan hente dem, hvis du mister eller udskifter din telefon. Det meste af vores content leveres specifikt til dig, så når du opretter en konto, sikrer du, at app-oplevelsen forbliver relevant for dine personlige behov.

Med en konto kan du også få adgang til Clue Connect og dele dine cyklusoplysninger med en anden eller se en andens cyklus i din app. Du kan også bruge din konto til at abonnere på Clue Plus og støtte Clues mission!

1) Jeg brugte Clue uden en konto – hvorfor kan jeg ikke gøre det længere?

Efter syv års appudvikling har vi erfaret, at brugere med konti får meget mere ud af Clue-appen end dem uden konti. Mest bemærkelsesværdigt er det, at dine data sikkerhedskopieres og gemmes i the cloud, hvilket betyder, at du ikke mister flere års vigtige sundhedsdata, hvis du mister din telefon, eller hvis den bliver stjålet eller går i stykker. Der er desuden flere funktioner i appen, der kræver en konto, så din oplevelse uden en konto ville ikke være så god. Det er også meget vigtigt for os at kommunikere med brugerne om vigtige opdateringer (for eksempel af vores privatlivspolitik eller servicevilkår), og det er vanskeligere at gøre, hvis de ikke har en konto.

2) Hvad nu hvis jeg allerede bruger Clue uden en konto – vedligeholder I den, selvom I har fjernet denne mulighed for nye brugere?

Hvis du allerede bruger Clue uden en konto, kan du fortsætte med at gøre det. Hvis du imidlertid sletter appen fra din telefon eller skifter telefon, bliver du bedt om at oprette en konto, og du vil ikke være i stand til at downloade Clue igen uden en konto.

3) Jeg bruger i øjeblikket Clue uden en konto og er ved at skifte til en anden telefon. Hvordan overfører jeg mine data?

På Android: Du kan bruge sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktionerne til at tage en backup af dine Clue-data og/eller flytte dem til en anden enhed, hvis du mister eller ændrer din telefon.

1. Indstillinger > Sikkerhedskopiering/gendannelse – hvis du har en iOS-enhed: Mere > Sikkerhedskopiering
  2. Afhængigt af hvilke apps, du har på din enhed, der kan gemme data, vil du se forskellige muligheder. Vælg din foretrukne destination for at foretage din backup.
  3. Hvis du vælger e-mail, skal du sende e-mailen med Clue-data-filen til dig selv.
  4. Sådan importeres dine data tilbage til Clue: Du skal åbne e-mailen eller appen, hvor du gemte dine data, på din mobile enhed og trykke på Clue-data-filen. Hvis du bliver spurgt, hvilken app du vil åbne filen med, skal du vælge "åbn i Clue."