Hvad er analyse, og hvordan virker det?

At være i stand til at se detaljer i hver cyklus er vigtigt, men et overblik kan sommetider være mere anvendeligt. Vi har forbedret vores analysefunktion for at give dig omfattende forklaringer (med udgangspunkt i opdateret videnskabelig forskning) om, hvorfor din cyklus er, som den er.

Clue Plus-brugere vil modtage meddelelser, hvis deres cyklus og/eller menstruationslængde falder udenfor det tidsrum, der er normalt for dem, baseret på deres alder, præventionsmetode og trackede Clue-data.

Spørgsmål, som Clue Plus-brugere kan besvare i analysefanebladet:
· Bør din menstruation være så lang med din type prævention?
· Hvilke slags cyklusændringer i forhold til længde kan du forvente i din alder?
· Bør du konsultere en læge om disse tal?