Jeg modtager ikke en prognose. Hvorfor?

Der er flere grunde til, at du muligvis ikke modtager en prognose. Nogle menneskers trackede symptomer er ikke relateret til deres cyklus. Andre oplever dem ikke ofte nok til, at der skabes et klart mønster.

Hvis du imidlertid er bekymret for, om din Clue-app ikke virker efter hensigten og burde vise din prognose, skal du følge nedenstående trin:

· Sørg for, at du er logget ind.
Hvis du er logget ud, gemmes dine data kun på din enhed, hvilket betyder, at vi ikke kan analysere dem for at oprette en prognose.

· Sørg for, at du abonnerer på Clue Plus.
Prognosefunktionen er en bonus til brugere, der abonnerer på Clue Plus. Tryk på knappen længst til højre på fanebladsbjælken for at se menuen, og sørg for, at dit abonnement er aktivt.

· Track mindst tre menstruationer (to hele cyklusser) i Clue.
Da de mønstre, vi leder efter, er baseret på din menstruationscyklus, skal du have registreret mindst to (2) fulde cyklusser (mindst tre (3) menstruationer) i Clue for at modtage en prognose.
Hvis du lige er begyndt at bruge Clue, kan du overveje at registrere dine foregående menstruationer, hvis du kan huske datoerne. På denne måde vil vi være i stand til at vise din prognose, så snart et mønster er identificeret.

· Track andre symptomer end blødning.
Prognoser er baseret på akkumulerede data fra tidligere tracking af andre symptomer end din menstruation. Sørg for at tracke smerter, humør, skiftende energiniveauer og andre cyklusrelaterede oplevelser. Hvis vi opdager et cyklusrelateret mønster i et af disse symptomer, giver vi dig besked.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på support@helloclue.com.