Hvilke typer data behandler Clue, når jeg ikke opretter en konto, og hvorfor?

Når du ikke opretter en Clue-konto, indsamler Clue nogle personlige og ikke-personlige data, såsom enhedsdata, geografiske data, lokaliseringsdata, event data og brugsdata. Det er nødvendigt for Clue at behandle disse data for at levere vores tjenester, for at forstå dine behov og for at løse problemer og forbedre vores tjenester.

Clue behandler IKKE personlige data, der direkte identificerer dig, herunder dit fornavn, efternavn, e-mailadresse og helbreds- og følsomme data, du tracker i appen.