Hvordan sletter jeg alle mine data fra Clue?

Ønsker du, at vi sletter alle dine personlige data fra vores servere og alle tredjepart-tjenesterne, skal du sende en anmodning direkte til trust@helloclue.com. Derefter slettes dine personlige data indenfor 30 dage.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning
Drevet af Zendesk