Hvordan sletter jeg alle mine data fra Clue?

Hvis du vil slette din konto og alle data fra vores system og fra tredjepartstjenester, kan du gøre følgende i appen:

1. Gå til Menu -> Support -> Konti og data
  2. Scroll til bunden af listen til "Hvordan kan jeg slette min konto?"
  3. Klik på den understregede tekst "slet din Clue-konto"
  4. Inden du sletter din konto, anbefaler vi, at du tager en backup af dine data via knappen "Backup af mine data" og sender til din e-mail eller opbevarer online på anden måde.
  5. Klik på "Fortsæt"-knappen for at bekræfte, at du vil slette din konto.