Hvad er GDPR, og hvordan påvirker det mig?

General Data Protection Regulation (GDPR) er Europas nye databeskyttelseslov, som er skabt for at give dig mere kontrol over, hvordan internettjenester og virksomheder indsamler og bruger dine personlige data. Loven gælder for alle organisationer med base i EU og for alle organisationer, der behandler EU-borgeres data. Loven træder i kraft d. 25. maj 2018. Du kan finde en liste over dine rettigheder til databeskyttelse under den nye lov, og hvordan Clue behandler dine data i vores privatlivspolitik.