Hvad gør Clue for at sikre mine data?

Vi følger branchens best practices for at sikre din datasikkerhed, herunder envejskryptering af din adgangskode ("hashing" + "saltning") og sikret dataoverførsel mellem din smartphone og vores servere ved hjælp af HTTPS-protokollen for kryptering. Du kan også finde ekstra instruktioner i at sikre data, du opbevarer på din enhed og i vores app, ved at tilføje ekstra beskyttende trin, som beskrevet i vores privatlivspolitik.