Jeg vil gerne trække mit samtykke til at lade Clue behandle mine helbreds- og følsomme data tilbage. Hvordan gør jeg det?

Du kan trække dit samtykke til at lade Clue behandle dine personfølsomme data tilbage når som helst ved at slette din konto direkte i appen. Clue vil derefter ikke længere opbevare og behandle dine helbreds- og følsomme data. Vi anbefaler, at du downloader en sikkerhedskopi af dine data, inden du sletter din konto. Du kan finde instruktionerne her (for iOS-brugere) og her (for Android-brugere).