Jeg plejede at modtage nyhedsbrevet, men jeg modtager ikke det længere. Hvad skete der?

Hvis du ikke modtager nyhedsbrevet længere, kan det være fordi, du ikke har reageret på vores e-mail om vores opdatering til nyhedsbrevet. Da du ikke gav os tilladelse til at sende dig vores nyhedsbrev under det nye format, har vi fjernet din e-mailadresse fra vores liste. Du kan tilmelde dig igen på www.helloclue.com.