Hvordan ændrer eller sletter jeg det, jeg har registreret i Clue?

Følg disse trin, hvis du ønsker at ændre eller slette noget, du tidligere har tracket.

  1. Åbn din Clue-app.
  2. Gå til Kalenderoversigt.
  3. Vælg datoen med de data, du ønsker at ændre.
  4. Klik på datoen igen for at åbne trackingkategorierne.
  5. Gå til den trackingkategori, du ønsker at ændre.
  6. Rediger det, du trackede, ved at klikke på en anden mulighed, eller fjern det, du trackede, ved at klikke på den mulighed, du vil fjerne.
  7. For iOS: Klik på ‘Done’ i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.
    For Android: Klik på ‘←’ i øverste venstre hjørne for at gemme dine ændringer.
Var denne artikel en hjælp?
2 ud af 26 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning
Drevet af Zendesk