Hvordan importerer jeg mine data til Clue-appen?

Det er nemt at importere dine trackede sundhedsdata til Clue-appen ved at bruge importværktøjet i appen. Dette er især nyttigt, hvis du har skiftet enheder.

Følg disse trin for at importere data fra en Clue-sikkerhedskopi:

1. Åbn e-mailen eller appen, hvor du gemte dine data.
  2. Klik på datafilen.
  3. Hvis du ser en liste af apps, vælg Clue.
  4. Følg instruktionerne, når Clue åbner.

Hvis du har en iOS-enhed, kan du altså importere data fra en anden sundhedsapp.For at gøre dette skal du følge disse trin:

1. Åbn din Clue-app.
  2. Gå til menuen Mere i øverste højre hjørne af din cyklusoversigt.
  3. For iOS: Klik på ‘Importer’ > 'Importer fra en anden app.'
    For Android: Klik på 'Indstillinger' > 'Backup/gendan' > 'Gendan.'
  4. Følg instruktionerne.

Hvis du har flere spørgsmål om import af data, er du velkommen til at kontakte vores Support Team.