Hvornår bliver jeg opkrævet betaling?

Abonnementskøb i Clue-app håndteres af App Store op iOS og Google Play Store på Android. Opkrævninger på din konto tillægges iTunes (iOS) eller Google (Android) på din kontoudskrift fra din bank.

Første abonnement
Når du abonnerer på Clus Plus, opkræves du straks for det abonnement, du har valgt – 1- eller 12-måneders abonnement.

Fornyelse
Når dit abonnement udløber, bliver det automatisk fornyet. Både App Store og Google Play Store blokerer typisk abonnementsomkostningen mellem få dage og op til 2 uger i forvejen (denne proces kaldes forhåndsautoritation).