Hvordan får jeg refundering?

Hvis du købte gennem App Store

På grund af Apples Betingelser og Vilkår kan Clue ikke hjælpe med annulleringer eller anmodninger om refundering. Du skal annullere dit abonnement direkte gennem deres tjeneste.

Hvis du købte gennem Google Play Store

Kontakt os på clueplus+refund@helloclue.com, så vi kan hjælpe dig. Skriv, hvorfor du vil annullere og dit transaktions-ID – du finder det på ordrebekræftelses-e-mailen fra Play Store eller i fanebladet "Anden købsaktivitet" på payments.google.com. Du hører fra os inden for få dage, og transaktionen vil blive gennemført, så snart din refundering er godkendt.