Hvordan får jeg refundering?

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med dit Clue Plus-abonnement. Vi hjælper dig gerne med at få mest muligt ud af din Clue-app. Kontakt vores team på support@helloclue.com.

Hvis du købte gennem App Store

På grund af Apples Betingelser og Vilkår kan Clue ikke hjælpe med annulleringer eller anmodninger om refundering. Du skal annullere dit abonnement direkte gennem deres tjeneste.

• Gå til din e-mail indbakke.
  • Find en e-mail med "Din kvittering fra Apple", som relaterer til dit Clue Plus-køb.
  • Tryk på "rapporter et prolem”
  • Annuller dit abonnement via Apple-supportsiden
    Det tager typisk op til en uge at få svar på refunderingsanmodninger og for gennemførelse af transaktionsprocessen, hvis anmodningen godkendes.

Hvis du købte gennem Google Play Store

Kontakt os på clueplus+refund@helloclue.com, så vi kan hjælpe dig. Skriv, hvorfor du vil annullere og dit transaktions-ID – du finder det på ordrebekræftelses-e-mailen fra Play Store eller i fanebladet "Anden købsaktivitet" på payments.google.com. Du hører fra os inden for få dage, og transaktionen vil blive gennemført, så snart din refundering er godkendt.