Hvad koster det at få Clue Plus?

Vi ønsker, at Clue er tilgængelig og til at betale for alle vores brugere, uanset deres budget. Det betyder, at prisen vil variere afhængigt af din region og valutaomvekslingskurser.

Hvis du endnu ikke har abonneret, kan du se priserne på 1- og 12-måneders abonnementer ved at trykke "Få Clue Plus" i menuen, tryk derefter "Få Clue Plus" igen for at komme til siden med valg af plan. Hvis du allerede har abonneret, kan du tjekke beløbet, du betalte, på kvitteringen, du modtog fra enten Google eller Apple.

Den gratis version af Clue – med alle de funktionaliteter, du kender og elsker – vil stadig være tilgængelig gratis, hvis du ikke ønsker eller kan abonnere på nuværende tidspunkt.