Hvad får jeg med Clue Plus?

Med Clue Plus får du adgang til to fremragende funktioner:

· Prognose
Få at vide, hvad der venter dig. Clue vil benytte dine trackingdata fra foregående cyklusser til at give dig personlige forudsigelser, når vi ser et mønster. Vi vil også hjælpe dig med at tracke de symptomer og oplevelser, som vi tror er cyklusrelaterede, så dine forudsigelser bliver endnu bedre.

· Forbedret analyse
Analysefanebladet indeholder dine personlige cycklusstatistikker. Du kan se din gennemsnitlige cyklus- og menstruationslængde. Clue Plus-brugere får også omfattende informationer om deres gennemsnit og besked, hvis der er grund til bekymring.

Vi arbejder på at gøre Clue Plus endnu bedre. Glæd dig til flere fremragende funktoner, der kommer snart!