Hvordan kan jeg annullere mit abonnement?

Hvis du købte gennem App Store

På grund af Apples Betingelser og Vilkår kan Clue ikke hjælpe med annulleringer eller anmodninger om refundering. Du skal annullere dit abonnement direkte gennem deres tjeneste.

• Gå til menuen i Clue -appen, og tryk på “Dit abonnement”
  • Tryk på “Håndter dit abonnement”
  • Annuller dit abonnement i iTunes Store app

Hvis du købte gennem Google Play Store

Kontakt os på support@helloclue.com, så vi kan hjælpe dig. Skriv, hvorfor du vil annullere og dit transaktions-ID – du finder det på ordrebekræftelses-e-mailen fra Play Store eller i fanebladet "Anden købsaktivitet" på payments.google.com.

Du vil stadig have adgang til alle Clue Plus-funktioner, indtil dit abonnement udløber. Hvis du annullerer et årsabonnement tre måneder efter køb, vil du således have fornøjelse af yderligere funktioner i de tilbageværende ni måneder.